Produkter for cassoulet rett (4)

Kassoulet med Svinekjøtt og Friske Grønnsaker - Gourmetglass

Kassoulet med Svinekjøtt og Friske Grønnsaker - Gourmetglass

Retten skal varmes direkte i glasset i mikrobølgeovnen i 2 minutter på maksimal effekt og konsumeres fra glasset. Fett: 8,9 g Hvorav mettet fett: 3,6 g Karbohydrater: 6,2 g Hvorav sukker: 0,6 g Proteiner: 12 g Salt: 0,63 g
FERSK CASSOULET FRA CASTELNAUDARY MED ANDERCONFIT - FERSK

FERSK CASSOULET FRA CASTELNAUDARY MED ANDERCONFIT - FERSK

Tradisjonell ovnsforberedelse: fjern beskyttelsesfilmen og forvarm ovnen til 7/240°C. Senk deretter temperaturen til 5/150°C (5) for å sette inn "cassole" i ovnen i: - 20 minutter for en porsjon - 45 minutter for to porsjoner - 1 time og 15 minutter for fire porsjoner
BEEF BOURGUIGNON OG POTETER - BISTRONOMISKE

BEEF BOURGUIGNON OG POTETER - BISTRONOMISKE

Hell retten i en kjele og varm opp i noen minutter på lav varme mens du rører av og til, eller hell innholdet i boksen i en passende beholder og varm opp i mikrobølgeovn i 2 til 3 minutter på maksimal effekt. Fett: 1,1 g Hvorav mettet fett: 0,3 g Karbohydrater: 8,4 g Hvorav sukker: 2,4 g Fiber: 0,7 g Proteiner: 7,7 g Salt: 0,70 g
Kålpott - Bistronomisk

Kålpott - Bistronomisk

Hell retten i en kjele og varm opp i noen minutter på lav varme mens du rører av og til, eller hell innholdet fra boksen i en passende beholder og varm opp i mikrobølgeovn i 2 til 3 minutter på maksimal effekt. Fett: 6,2 g Hvorav mettet fett: 2,5 g Karbohydrater: 3,6 g Hvorav sukker: 1,9 g Fiber: 1,1 g Proteiner: 6,9 g Salt: 1,1 g